Meedenkproces

16-12-2022

U kent uw buurt als geen ander. Wat gaat goed en wat kan beter?

Het uitgangspunt voor het meedenkproces was dat de tramverbinding er komt, op het tracé van de voorlopige voorkeursvariant. Wat is er tegen die tijd maar ook nu al nodig om Voorburg West verkeersveilig en leefbaar te houden? Dat weet u als geen ander. U kon het ons laten weten via een punt op de kaart te zetten op onze pagina Voorburg West door uw ogen of door het invullen van een enquête.

Meedenkgroep

Vanaf januari 2023 zijn we met 2 meedenkgroepen in gesprek gegaan over de leefbaarheid en verkeersveiligheid rond de 2 aftakkingen van de mogelijke tram. Tijdens 2 bijeenkomsten per aftakking gingen we in vaste groepen van ongeveer 15 personen dieper in op de specifieke situaties daar. We bekeken de situatie vanuit verschillende thema’s, zoals verkeersveiligheid, groen, parkeren en overlast. Als de tram er komt, wat is er dan nodig om de omgeving veilig en leefbaar te houden? En wat kan nu al beter? We bespraken ook thema’s die de deelnemers daarnaast belangrijk vinden.

Het meedenkproces is inmiddels afgerond en werd begeleid door het bureau Urban Sync. Wij hebben dit bureau gevraagd als onafhankelijk procesbegeleider. Urban Sync begeleidt bijvoorbeeld de bijeenkomsten. We willen iedereen die heeft meegedacht hartelijk bedanken.

Wanneer het eindverslag klaar is zullen we het hier publiceren.

Afbeeldingen

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen