Te hoge en te brede bomen

In de 8 jaar dat ik hier woon zijn de bomen enorm gegroeid. ik had een heerlijk zonnig terras.Ze worden enorm hoog en breed. Om nog wat zon te krijgen moet ik constant van plaats verwisselen op mijn terras. Veel balkons van de buren, krijgen helemaal geen zon meer. Veel last van dunne naalden die haast niet op te vegen zijn, bladeren in de herfst en bloesemzaden in de lente. Fijn zou zijn als de bomen gesnoeid en getopt kunnen worden. Al meerdere keren aangegeven, antwoord: U klaagt als enige!

Heuvelweg.

Bomen zijn te hoog en te breed. Balkons krijgen geen zon meer en huiskamers te donker door het dikke bladerdak. De terrassen krijgen steeds minder zon, je moet constant van plaats verwisselen, de zon dus volgen die tussen de takken en tussenruimten van de bomen doorschijnt. Veel overlast door de "naalden" van deze bomen die moeilijk weg te vegen zijn. De goten van de terrassen moet nl schoongehouden worden ivm lekkage van de parkeergarages.

dit regelmatig aangegeven bij de gemeente. Snoeien was geen optie omdat er eerst meerdere klachten moeten komen van bewoners!

Lat: 52.0911295
Long: 4.3814371

Een momentje...

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen