Parkeerapp: Parkeren LV

Met de parkeerapp: ‘Parkeren LV’ kunt u een vrije parkeerplek in het Damcentrum vinden. De app is gratis te downloaden in de Google Playstore of via de App store.

Hoe werkt het?

Er zijn in het centrum ongeveer 500 parkeersensoren aangebracht in de stenen van de parkeerplekken. Deze sensoren registeren of de parkeerplek bezet is door een auto of niet. Er worden geen (persoons-) gegevens geregistreerd over het type auto, kenteken of de bestuurder. De sensoren bevinden zich bij elektrische laadplaatsen, gehandicapten parkeerplekken en de bekende reguliere parkeerplekken. Let hierbij op er wordt niets gewijzigd aan het parkeerbeleid. De huidige 24-uursvergunningen blijven van kracht en de blauwe zone voor bezoekers blijft ongewijzigd.

Hoe vind ik een vrije plek?

Na het installeren van de app kunt u (het liefst) vóór vertrek de app openen. Vervolgens zoekt u een vrije plek uit in de applicatie. Door op de plek te klikken krijgt u een optie om via de navigatie naar de vrije plek te rijden. De plek kan niet gereserveerd worden.  U kunt ook als u aangekomen bent in het Damcentrum via de app een vrije plek zoeken. 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen