Vergroenen

Punt op de kaart toevoegen

Punt op de kaart wijzigen

Heeft u ideeën of tips om de gemeente groener te maken? We horen het graag! U kon tot en met 18 juni 2023 een idee aandragen. 

Heeft u een goed idee voor het groener en biodiverser maken van onze gemeente? Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van stenen door groen, zoals gras, planten, struiken en bomen. Maar ook aan het zorgen voor meer variatie in groen, bijvoorbeeld door het gras minder te maaien zodat verschillende kruiden een kans krijgen om te groeien of door stukken gras te vervangen door planten.

Geef hieronder met een punt op de kaart aan waar u mogelijkheden ziet voor vergroening. U kunt per plek aangeven welke mogelijkheden u ziet, zoals bomen of struiken, een gazon aanleggen, plantvakken plaatsen, ontstenen of zorgen voor meer biodiversiteit.

Uw tips en ideeën nemen we mee in de voorbereiding van ons GroenActiePlan. In dit plan omschrijven we hoe we de gemeente groener en biodiverser kunnen maken. Dit plan wordt in het najaar naar de gemeenteraad gestuurd. Of we een plek daadwerkelijk kunnen vergroenen, hangt af van meerdere factoren, zoals de aanwezigheid van kabels en leidingen of het gebruik van een plek. Welke punten we meenemen, vindt u terug in het Groenactieplan. 

Dit formulier bestaat uit en kost ongeveer 5 minuten om in te vullen.

Je kunt hier bepalen waar je een punt (marker) op de kaart wilt plaatsen.
Klik ergens op de kaart om dit punt te selecteren of zoek op een adres of postcode.

Een momentje...

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen