Vergroening Stationsplein Voorburg

12-06-2023

Wij (Johanneke, Isabel en ik, Flavia) hebben sindskort een tuin clubje, en kwamen met een idee om een stukje van Voorburg te vergroenen. Het idee: wij willen het Stationsplein veranderen in een Piet Oudolf stijl tuin met matrix beplanting, dat ziet er in elk seizoen schitterend uit. Als inspiratie nemen we de openbare beplanting bij Het Leuvehoofd in Rotterdam. Als ons idee wordt gekozen, vinden wij het ook erg leuk om dit idee uit te voeren en te helpen met de beplanting.

Vergroening Stationsplein Voorburg

Wij (Johanneke, Isabel en ik, Flavia) hebben sindskort een tuin clubje, en kwamen met een idee om een stukje van Voorburg te vergroenen als reactie op jullie bericht in het Krantje.

Het Stationsplein van Voorburg heeft veel tegels en weinig sfeer. Het plein kan vergroening gebruiken vinden wij. De jeu de boule baan biedt al een speels karakter, en met meer groen wordt het sociaal aantrekkelijker. Dat is niet alleen leuk voor reizigers en winkelende publiek, maar biedt ook een betere omgeving voor het nabijgelegen tuincentrum.

Het idee: wij willen het Stationsplein veranderen in een Piet Oudolf stijl tuin met matrix beplanting, dat ziet er in elk seizoen schitterend uit. Als inspiratie nemen we de openbare beplanting bij Het Leuvehoofd in Rotterdam.

Als ons idee wordt gekozen, vinden wij het ook erg leuk om dit idee uit te voeren en te helpen met de beplanting. Wij zijn erg benieuwd naar jullie reactie.

 

Met vriendelijke groet,

Flavia, Johanneke en Isabel

(Tuin clubje Laan van Nieuw Oosteinde)

Lat: 52.0661006
Long: 4.3592699

Een momentje...

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen