Winnaars sportprijs 2023

Op maandagavond 26 februari vond de feestelijke uitreiking van de Sportprijs 2023 plaats in sportbar O’Learys in Westfield Mall of The Netherlands. Inwoners die in 2023 het verschil maakten in de sport op individuele basis, met een team of als club kwamen in aanmerking voor de Sportprijs. De winnaars zie je hieronder, van harte gefeliciteerd en dank voor jullie sportieve inzet!

Een momentje...
 • Sporter van het jaar Nabil Haryouli

  Op het gebied van vechtsport heeft Nabil al vele successen geboekt. Hij werd onder andere meerdere keren Nederlands kampioen boksen en op het gebied van MMA (een combinatie van verschillende vechtsporten) is hij nog ongeslagen.

 • Sporttalent van het jaar Esmée Veerman

  De 14-jarige Esmée voetbalt al vanaf haar 4e jaar. Ze voetbalt bij Forum Sport in Voorburg en sinds 3 jaar ook bij ADO Den Haag Vrouwen Futures MO15. Daarnaast is Esmée onderdeel van de landelijke MO15 (Meiden Onder 15) en hoopt dit jaar haar eerste interland te spelen.

 • 55+ Sporter van het jaar Riet van der Heiden

  Sinds 1993 staat de 87-jarige Riet op de tennisbaan, altijd al op Overdam. Voornamelijk voor de sociale contacten, afleiding en gezelligheid. Haar motto is vooruit kijken, niet achterom: kijken naar wat ze nog wel kan!

 • Inclusieve Sporter van het jaar Art Post

  Art hockeyt bij het LG-team van Cartouche in Leidschendam en is 1 van de 4 kinderambassadeurs van Stichting het Gehandicapte Kind.

 • Sportteam van het jaar VOLEVO Dames 1

  Afgelopen seizoen zijn de volleybaldames van VOLEVO (Volleybal Leidschendam Voorburg) gepromoveerd naar de landelijke 2e Divisie. Als kers op de taart wist het team daarnaast ook de regionale Bekercompetitie op hun naam te schrijven.

 • Sportclub van het jaar Voorburgse Rugby Club

  In september 2023 verhuisde VRC naar een permanente locatie aan de Groene Zoom in Voorburg, waar een prachtig kustgrasveld is aangelegd. Er wordt hard gewerkt om spelers en ouders warm te ontvangen, activiteiten te organiseren en het nieuwe clubhuis door te ontwikkelen.

  Telefoon 14 070

  Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
  Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

   
  Cookie-instellingen