Zonnepanelen voor iedereen

In Leidschendam-Voorburg wordt steeds meer schone energie opgewekt met zonnepanelen. Hoe meer zonnepanelen, hoe schoner ons totale energieverbruik. De coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg U.A. (Zon op LV) is het initiatief van een groep enthousiaste inwoners van onze gemeente. Zij maken het voor meer inwoners mogelijk om de voordelen van zonnepanelen te ervaren. Ook als u geen dak heeft om zonnepanelen op te leggen.  

Deelnemen aan de coöperatie en projecten

Zon op LV organiseert projecten waarbij ze zonnepanelen leggen op grote daken in onze gemeente. Bijvoorbeeld van scholen of bedrijven. Een groot deel van de inwoners van Leidschendam-Voorburg kan meedoen. Dit is afhankelijk van postcode. Je neemt deel door een certificaat te kopen. De zonne-energie die wordt opgewekt levert Zon op LV terug aan een elektriciteitsbedrijf. Dat bedrijf geeft hen daar een bedrag voor terug. Dat geld wordt verdeeld over de mensen die meedoen aan het project.

U kunt meedoen door lid te worden van de coöperatie Zon op LV en 1 of meer certificaten voor een project te kopen.

Binnenkort start ‘Zon op De Star’

Zon op LV heeft al 2 succesvolle projecten in Leidschendam-Voorburg gerealiseerd. ‘Zon op Cascade’ in Voorburg (zonnepanelen op de sporthal van de basisschool) en ‘Zon op Akkerlust’ in Leidschendam (zonnepanelen op de boerderij). Binnenkort gaat een 3e project van start in Leidschendam-Zuid: ‘Zon op De Star’. Hier liggen de zonnepanelen op het dak van transportbedrijf Van Rijswijk.

Voordeel van meedoen

Er zitten voordelen aan meedoen met zonnestroomprojecten. Door meer schone energie te gebruiken helpt u de opwarming van de aarde tegen te gaan en draagt u bij aan een beter klimaat. Daarbij komt dat het ook goed is voor uw portemonnee. Er is extra voordeel voor inwoners van de wijk Leidschendam-Zuid en voor huurders van sociale huurwoningen. Lidmaatschap van de coöperatie is voor hen gratis. 

Altijd op zoek naar grote daken

Zon op LV is altijd op zoek naar grote daken om een volgend project te realiseren. Heeft u een pand met een dak tussen de 400 en 800m2? Ga dan met Zon op LV in gesprek. Voor u het weet komt het 4e project op uw dak! 

Vragen

Wilt u meer informatie over Zon op LV en haar projecten kijk dan op de pagina www.zonoplv.nl

Wilt u  zich opgeven voor Zon op De Star? Mail dan naar info@zonoplv.nl.

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen