Meet the team!

23-01-2023 993 keer bekeken

Begin deze maand is het programmateam flink uitgebreid met de komst van Kim van Bregt, Karlijn van Arkel, Joyce Verkerke, Hicham Haryouli en Nathalie Batelaan.

 

Karlijn van Arkel zet zich in voor kansengelijkheid voor jonge kinderen en hun ouders als projectleider Jeugd en onderwijs bij het programma Sterk voor Noord.

Eerder werkte zij al bij de gemeente als beleidsontwikkelaar Maatschappelijke Ontwikkeling. Zij heeft veel te maken gehad met o.a. de bibliotheek, de culturele partners en de welzijnspartners. Karlijn heeft een achtergrond in ontwikkelingssamenwerking en doet sinds 2016 ‘ontwikkelingswerk in eigen land’ met diverse projecten in het sociaal domein. Zij heeft veel ervaring met bewonersinitiatieven en is voor het programma ook het aanspreekpunt voor de participatiestrategie. Zij is bereikbaar via kvarkel@lv.nl.

 

 

Joyce Verkerke is 3 januari 2023 begonnen als projectleider Financiële zelfredzaamheid bij Sterk voor Noord. Haar doel is om de inwoners van Leidschendam-Noord financieel zelfredzamer te maken, door projecten te leiden die gaan over geletterdheid, meedoen en financiële hulp. Zij kijkt er enorm naar uit om dit samen met de partners te gaan bereiken. Joyce is nieuw bij de gemeente en heeft hiervoor bij het UWV gewerkt en projecten geleid die gingen over dienstverlening aan mensen die een voorziening nodig hebben. Ze vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen heeft in deze samenleving en zet zich daar graag voor in. Joyce is bereikbaar via jeverkerke@lv.nl.

 

Kim van Bregt is gestart als projectleider Fijn en veilig wonen. Je komt Kim tegen wanneer je te maken hebt met onderwerpen als afval en ongedierte, sociale cohesie en jongeren en criminaliteit. Zij kijkt er naar uit om iedereen te ontmoeten en samen mooie resultaten te behalen voor de inwoners van Leidschendam-Noord. Heb je nog geen kennis gemaakt met Kim, maar wil je dat wel graag? Voel je dan vrij om contact op te nemen via kvbregt@lv.nl.

 

Nathalie Batelaan-Stam (48 jaar) is gestart als Gebieds- en Leefbaarheidsregisseur voor het programma Sterk voor Noord. Nathalie woont met haar man en drie kinderen in Benthuizen. Naast tuinieren en klussen in en om het huis, wandelt ze graag met haar hond door het Bentwoud.

Na 8 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt te hebben voor Sport en Welzijn heeft zij de overstap naar de gemeente gemaakt. Omdat zij het meer dan belangrijk vindt om in contact te blijven met de bewoners van Leidschendam-Noord, blijft Nathalie ook een aantal uur per week werkzaam bij SenW om samen met een collega van Kwadraad een moedertraining te ontwikkelen en te geven.

Wat haar o.a. aantrekt in de functie van Gebieds- en Leefbaarheidsregisseur is om verbinder en innovator te  zijn in nauwe samenwerking met het programmateam van Sterk voor Noord. Met daarmee voor haar het overstijgende doel: veel te betekenen voor de inwoners. Nathalie is bereikbaar via nnbatelaan@lv.nl.

 

Hicham Haryouli is 1 januari 2023 begonnen als projectleider Jongeren voor het programma Sterk voor Noord. Hiervoor was Hicham al betrokken bij het programma als teamlid. Hicham werkt nu 7 jaar bij  gemeente Leidschendam-Voorburg, bij de Lokale kamer. Hier houdt hij zich bezig met jongeren waar het niet goed mee gaat. Hicham heeft altijd al wel de behoefte gehad om eerder betrokken te worden bij deze jongeren om zo een nog betere inspanning te kunnen leveren. Zijn nieuwe rol als projectleider Jongeren maakt dit nu ook mogelijk. Hij kijkt dan ook uit naar het samenwerken met partners en jongeren, om al aan de voorkant het verschil te kunnen maken. Hicham is bereikbaar via hharyouli@lv.nl.

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen