Dagarrangement voor alle kinderen!

15-12-2022 184 keer bekeken

Sinds augustus 2022 blijven bij IKEC De Waterlelie alle kinderen op school voor de lunchpauze. Er wordt een pauze gehouden met alle kinderen waarin zij kunnen eten en drinken. Een gezonde lunch wordt aan alle kinderen aangeboden en kan op maat gemaakt worden als er sprake is van allergieën.

Ook wordt er rekening gehouden met wensen als het gaat om plantaardig, halal, vleeswaren, zuivel. De lunch wordt geleverd door Van Leeuwencatering.   

In de lunchpauze krijgen de kinderen activiteiten aangeboden. Groep 1, 2 en 3 krijgen bijvoorbeeld ‘beweegkriebels’ van juf Simone van dansschool Creasi. Groep 4 en 5 gaan werken in de moestuin met juf Klaske en zij krijgen, net als groep 6, yoga van juf Glaudia. Groep 6 zal ook handvaardigheid krijgen van juf Jacqueline. Groep 6, 7 en 8 krijgen een extra sport en spelles buiten van S&W. Ook wordt er extra buiten gespeeld met alle groepen. Voor sommige groepen is het rooster zo gemaakt dat de gymles in een deel van de pauze valt. De activiteiten zijn niet elke dag. Vrij spelen en zelf kunnen kiezen is ook belangrijk. In de toekomst is het de bedoeling dat alle kinderen zelf kunnen kiezen welke activiteit zij willen gaan doen.   

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen