Integraal Kind en Expertise centrum De Waterlelie feestelijk geopend!

16-09-2022 143 keer bekeken

Woensdagochtend 7 september werd de naam, met daarbij het nieuwe logo, officieel geïntroduceerd. Het bezoek van wethouder Jeffrey Keus gaf dit moment een officieel tintje. Door middel van het knippen van een lint, heeft wethouder Keus samen met de kinderen het IKEC De Waterlelie, officieel geopend.

Ook beide bestuurders van de samenwerkingspartners in De Waterlelie, Harryvan de Kant (Panta Rhei) en Tine Oudshoorn (Vlietkinderen), waren hierbij aanwezig.

Kinderen openen samen met wethouder Keus
IKEC De Waterlelie

Wethouder Keus: “Als gemeente zijn we trots op de realisatie van IKEC De Waterlelie. Het is mooi om te zien hoe leerkrachten, pedagogisch medewerkers en andere professionals zich met liefde en toewijding inzetten voor de kinderen (en ouders) om het beste uit zichzelf te halen. Zo wordt bijgedragen aan onze gezamenlijke verantwoordelijkheid alle kinderen in Leidschendam-Voorburg kansrijk, veilig en gezond op te laten groeien.”

De kinderen van het kindcentrum zongen het ‘IKEC’ lied, dat speciaal voor deze gelegenheid is gemaakt door Kees Sijbrandij, de muziekleerkracht. Jacqueline Wansink, de handvaardigheidsleerkracht van het IKEC verzorgde samen met de kinderen de versiering voor deze feestelijk ochtend.

Vanaf nu laten opvang en onderwijs zich beiden zien met het mooie kleurrijke logo en met de kwaliteit die we gewend zijn van beide samenwerkingspartners, Panta Rhei en Vlietkinderen, die de samenwerkingsovereenkomst van dit kindcentrum dit voorjaar al ondertekenden.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tekst en Fotorechten: Marketing Communicatie Vlietkinderen
Y.Bood

 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen