Een nieuwe uitstraling voor IKEC De Waterlelie

18-08-2022 228 keer bekeken

Vanaf maandag 22 augustus is de basisschool van IKEC De Waterlelie weer volop in bedrijf, maar niet meer als ATB De Springplank. Vanaf 1 augustus jl. is de naam IKEC De Waterlelie van toepassing op alle onderdelen in het kindcentrum, dus inclusief de basisschool.

Van de naam ATB De Springplank is op 17 juni, tijdens het zomerfeest, afscheid genomen. Woensdagochtend 7 september wordt de nieuwe naam met daarbij het nieuwe logo, officieel geïntroduceerd. Het bezoek van wethouder Jeffrey Keus geeft het moment van de introductie en het hijsen van de nieuwe vlag een officieel tintje. Ook beide bestuurders van de samenwerkingspartners in De Waterlelie, Harrie van de Kant (Panta Rhei) en Tine Oudshoorn (Vlietkinderen), zijn hierbij aanwezig.

Het complete Integraal Kind en Expertise Centrum, gaat dus verder onder de naam IKEC De Waterlelie. Een kindcentrum waar onderwijs en opvang echt samenwerken aan gelijke kansen en de ontwikkeling van kinderen in doorgaande lijnen. Een mooie plek in de wijk waar kinderen en hun ouders terecht kunnen, met al hun vragen, maar ook voor een goed gesprek.  Het Spel- en opvoedpunt, ook gehuisvest in IKEC De Waterlelie is een belangrijke samenwerkingspartner hierin.

In de volgende nieuwsbrief zullen we het nieuwe logo van IKEC De Waterlelie publiceren, zodat ook alle partners van Sterk voor Noord ons zullen herkennen.

Sharon Schouwenaar
Directeur IKEC

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen