Save the date: zaterdag 24 september Dag voor Noord

30-05-2022 77 keer bekeken

Zaterdag 24 september 2022 organiseren we gezamenlijk een dag voor de bewoners van Leidschendam-Noord. Dit doen we door middel van een gezellige dag met activiteiten voor jong en oud en eten en drinken. U bent er toch ook bij?

Gemeente Leidschendam-Voorburg, Woej en Vidomes hebben de organisatie van deze dag op zich genomen, maar ze kunnen dit niet zonder uw hulp!

Het idee
Zaterdag 24 september is het ook landelijke Burendag. Op deze dag zijn er vaak al diverse activiteiten in de wijk die door de bewoners zelf zijn georganiseerd. Deze activiteiten gaan we betrekken en ondersteunen bij de Dag voor Noord. De dag voor Noord speelt zich af op 3 locaties, te weten:
Kennedyplein
Fluitpolderplein
Winkelcentrum Prinsenhof

Op alle 3 de locaties zijn kraampjes aanwezig waar u zich als partner kunt presenteren.
Wij verwachten van u als partner dat u de bewoner centraal stelt. Wat kunt u voor de buurt en de bewoners betekenen? Waarvoor kunnen ze bij u terecht. Het wordt gewaardeerd wanneer u dit op een creatieve manier laat zien in uw kraampje.

Naast kraampjes vindt er bij iedere locatie minimaal 1 activiteit plaats. Ook is er iets te eten of drinken en is er een optreden van een lokale artiest. Er wordt een speurtocht ogeorganiseerd, om te zorgen voor loop tussen de locaties.

Op de locatie Fluitpolderplein wordt er (indien dit haalbaar is) een banenmarkt georganiseerd.

Wat verwachten wij van u
U ontvangt binnenkort een e-mail vanuit het programmabureau waarin een gerichte bijdrage aan deze dag wordt gevraagd. Dit kan de organisatie van een activiteit zijn, het bemannen van een kraampje of hulp bij de organisatie. Wij gaan er vanuit dat alle partners van het programma hun steentje bij willen dragen aan deze dag.

Heeft u vragen, wilt u meehelpen met het organiseren of heeft u een leuke suggestie qua activiteit? Laat het ons weten via sterkvoornoord@lv.nl.

 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen