Even voorstellen: Monique Veldhoven

30-05-2022 213 keer bekeken

Sinds half april ben ik de nieuwe programmamanager van Sterk voor Noord. Ik vervang Marije Kikkert die begin dit jaar helaas is uitgevallen. Samen met de programmateamleden, die fantastisch hebben waargenomen, gaan we door met wat Marije met zoveel enthousiasme heeft opgestart.

Ik ben geboren en getogen in Schiedam en was als laatste werkzaam voor de gemeente Westland in de functie van strategisch regisseur Sociaal Domein. Ik ben hierdoor bekend met veel onderwerpen die in het programma spelen. Ik ben niet alwetend maar dat vind ik ook het mooie van het programma. De kennis en kunde zit bij ons allemaal, bij de inwoners, de partners en de gemeente. De mooiste uitdaging aan het programma is dan ook voor mij, hoe brengen we duurzaam Leidschendam Noord sámen verder.

Wat is handig om van mij te weten?
De meeste mensen vinden mij nogal direct, maar ik waardeer dat ook van anderen. Dus schroom niet het te zeggen als je feedback hebt voor mij, op het programma of op het team. Ik denk dat het daardoor alleen maar beter kan worden en het is immers een programma van ons allemaal.

Bij mij geldt ook: afspraak is afspraak. Als iets niet lukt (op tijd) dan zeg ik dat en dat verwacht ik van anderen ook. Dan kunnen we samen zoeken naar de weg die wel kan slagen. Ik verheug mij op de samenwerking en kijk uit naar mooie resultaten!

Hopelijk tot snel!

Ik ben bereikbaar per mail: mveldhoven@lv.nl.

 

 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen