Warme Winter Week bij Woej

15-12-2022
142 keer bekeken 0 reacties

De kerstperiode staat weer voor de deur. Heeft u er ook zin in? Of ziet u er tegenop omdat er helaas (bijna) geen mensen in uw omgeving zijn om dit samen te vieren?

Woej stelt haar wijk- en dienstencentra in Voorburg en Leidschendam voor u open op dinsdag 27 december, woensdag 28 december en donderdag 29 december van 09.00 – 17.00 uur. U kunt hier terecht voor warmte, gezelligheid en contact met anderen. Maar ook voor lekker eten, activiteiten, workshops en afleiding. 

In de Warme Winterweek krijgt u gratis koffie en thee aangeboden en zijn er elke dag beroepskrachten en vrijwilligers aanwezig (in gezellige feestkleding) waar u terecht kunt voor vragen, advies en/of hulp over bijvoorbeeld de hogere energiekosten en hoe u dit zoveel mogelijk kunt tegengaan.  

Het team van Woej ontvangt u met een warme lach tijdens de Warme Winter Week. Als u moeilijk ter been bent, dan kan er ook  vervoer voor u geregelt worden, zodat u toch aanwezig kunt zijn. Maar ook na de kerstperiode kunt bij Woej terecht voor activiteiten of een lekkere maaltijd tegen een kleine vergoeding. 

Voor meer informatie kijk dan op www.woej.nl 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen