Burendag bij WZH Prinsenhof

17-08-2022
297 keer bekeken 0 reacties

Op vrijdag 23 september stelt WZH Prinsenhof haar deuren open voor de buren. Kom kennis maken met de locatie en het dagactiviteitencentrum. Laat u rondleiden op de camping ‘Prins Heerlijk’ en sluit de kennismaking af met een versnapering in het restaurant.

Overweegt u om bij WZH Prinsenhof te gaan werken of vrijwilliger te worden? Ook dan bent u van harte welkom.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd. Het is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

WZH Prinsenhof stelt op vrijdag 23 september haar deuren open voor de buren. “Onder het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’, laat WZH Prinsenhof haar buren graag kennismaken met de locatie“, aldus Kitty van de Luijtgaarden, teamleider Zorg, Welzijn & Dagactiviteitencentrum. Zo kunnen de buren het Dagactiviteitencentrum bekijken, waar ouderen die nog thuis wonen een zinvolle dagbesteding kunnen hebben. Verder leiden ze u graag rond op de camping ‘Prins Heerlijk’, waar bewoners en hun familie een echte vakantiebeleving kunnen ervaren. En het restaurant is er niet alleen voor de bewoners. Ook kwetsbare buurtbewoners kunnen een hapje komen eten.”

WZH Prinsenhof organiseert het hele jaar door uiteenlopende evenementen, zoals koken, schilderen en bewegen. En bewoners kunnen regelmatig genieten van een optreden of voorstelling in de Tuinzaal.

“Buren die een baan of vrijwilligerswerk zoeken in de zorg, zijn bij WZH Prinsenhof aan het juiste adres. Onder het genot van een kop koffie krijgt u alle informatie over wat het werken bij WZH Prinsenhof kan bieden.”

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen