Inwoners steken handen uit de mouwen op Landelijke Opschoondag

22-03-2021
194 keer bekeken 0 reacties

Op ruim 50 plekken in de gemeente hebben inwoners op zaterdag 20 maart meegedaan aan de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. In een lekker zonnetje en rekening houdend met de geldende coronamaatregelen maakten inwoners hun wijk schoon door zwerfafval op te ruimen.

Wethouders Nadine Stemerdink en Astrid van Eekelen staken ook de handen uit de mouwen en hielpen op verschillende plekken in de gemeente een handje mee.In het park Prinsenhof was een kleine groep vrijwilligers vanaf 11.30 uur aan de salg. Roel Grouwstra is samen met zijn dochter in een bootje van de gemeente actief aan de slag gegaan met het opruimen van zwerfvuil in de vijver.

Om 13.00 uur verzamelden een groep van zeker 15 vrijwilligers zich op de Gravin Juliana van Stolberglaan om van daaruit in groepjes van 2, met inachtneming van de coronamaatregelen aan de slag te gaan in de wijk.

Het schoonhouden van de wijk is iets waar u zich het hele jaar voor in kunt zetten. Raap tijdens uw ommetje eens een rondslingerend blikje, mondkapje, plastic flesje of ander zwerfafval op. Alle beetjes helpen om uw buurt een stukje mooier te maken!

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen