Evaluatie inzet Voetsurveillance

20-09-2020
124 keer bekeken 0 reacties

Geïnteresseerde buurtbewoners geven aan zeer blij te zijn met het initiatief van de gemeente en met de aanwezigheid van toezichthouders in de wijk. Op sommige momenten werd aangeven dat de buurtbewoners merkten dat het rustiger was in de wijken gedurende de aanwezigheid van de toezichthouders.

In de wijken zijn jongeren aanwezig die nutteloos rondhangen. Zij tonen weinig respect voor politie / toezichthouders. De toezichthouders zijn ook met regelmaat aangesproken door geïnteresseerde buurtbewoners. Deze gaven aan zeer blij te zijn met het initiatief van de gemeente en met de aanwezig van de toezichthouders. Op sommige momenten werd aangeven dat de buurtbewoners merkten dat het rustiger was in de wijken gedurende de aanwezigheid van de toezichthouders. Ook was het gevoel van veiligheid groter werd in sommige gevallen aangegeven.

Eindconclusie
In de periode dat de toezichthouders zijn ingezet zijn er, zover wij kunnen inschatten, minder autobranden geweest dan in de voorliggende periode. Vanuit de dienst die Westvlietbewaking heeft geleverd, beschouwen wij de inzet als succesvol.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen