Verse soep verwarmt harten van inwoners wijk Prinsenhof

02-11-2020
356 keer bekeken 0 reacties

Nezha Lachhab (activiteitenbegeleidster Social Work bij SenW) kookt in deze coronatijd samen met vrijwilligers soep voor bewoners van de wijk Prinsenhof. In de Loopplank kookt zij niet alleen de soep, zij brengt deze daarna ook rond!

Al een tijdje liep Nezha met het idee om vanuit de nieuwe Loopplank soep te verstrekken aan minderbedeelden of kwetsbare mensen. Op donderdag 22 oktober was het zover. Samen met haar trouwe vrijwilligster Houria is ze aan het koken geslagen. Dit resulteerde in een grote pan met 60 liter verse Marokkaanse soep (Harira) en heerlijke broodjes.

Na één Facebook oproep stroomde de aanmeldingen binnen van voornamelijk mensen die even niet naar buiten durven. Ze heeft de SenW wagen gevuld en is de wijk ingegaan. De reacties van de mensen waren werkelijk hartverwarmend. Ze realiseerde zich dat dit meer dan nodig is en dit heeft haar doen besluiten dit initiatief (zolang corona duurt) voort te zetten. Iedere donderdag zet zij haar kookkunsten in voor de wijk.

Je kunt je aanmelden voor een soepmaaltijd bij Nezha.Lachhab@senw-lv.nl of bellen naar 070 - 763 0606. Zij komt met liefde ook bij jou langs!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen