Blockjam Leidschendam-Voorburg 2020

21-09-2020
315 keer bekeken 0 reacties

Hét participatieproject in je wijk! Zaterdag 19 september jl. vond het participatieproject Blockjam plaats in het Park Prinsenhof in Leidschendam-Noord. Dit project was een samenwerking tussen Sport & Welzijn en jongeren uit de wijk.

Hét participatieproject in je wijk!
Zaterdag 19 september jl. vond het participatieproject Blockjam plaats in het Park Prinsenhof in Leidschendam-Noord. Dit project was een samenwerking tussen Sport & Welzijn en jongeren uit de wijk.

De jongeren uit de wijk hebben zelf meegeholpen aan de organisatie en uitvoering van dit evenement. Ze hebben meegedacht over het programma en de muzikale line-up voor het Open Podium. Dankzij hun inzet was de dag een groot succes en voerden de gezellige sfeer en het mooie weer de boventoon.

Jongeren die het evenement bezochten, hebben op een laagdrempelige manier nieuwe talenten kunnen ontdekken en zich creatief kunnen uiten tijdens de vele workshops die gratis werden aangeboden. Bezoekers konden leren scratchen tijdens de DJ workshops, ritmisch leren trommelen op een cajon of een mooi kunstwerk maken met spuitbussen tijdens de graffitiworkshops. Op sportief vlak was er ook genoeg te doen tijdens de workshops boksen, breakdance en zelfs lasso werpen.

Op het Open Podium hebben verschillende optredens plaatsgevonden. Talenten uit de wijk hebben een heel divers programma neergezet uiteenlopend van Andre Hazes tot rap tot Arabische zang.

In het kader van World Cleanup Day is er extra aandacht besteed aan het schoon houden van het park. Wethouder Nadine Stemerdink heeft de jongeren zelf een handje geholpen met opruimen!

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen