Succesvol Blockjamproject in Leidschendam-Noord

17-09-2020
240 keer bekeken 0 reacties

In de zomervakantie was er een Blockjamproject in Leidschendam-Noord voor jongeren uit de wijk die niet op vakantie konden ivm Corona. In samenwerking met Sport & Welzijn was er elke woensdag een Schrijverskamp in het jongerencentrum op de Dobbelaan.

In de zomervakantie was er een Blockjamproject in Leidschendam-Noord voor jongeren uit de wijk die niet op vakantie konden ivm Corona. In samenwerking met Sport & Welzijn was er elke woensdag een Schrijverskamp in het jongerencentrum op de Dobbelaan. Deelnemers konden naast rapworkshops ook masterclasses beatcreation, presentatie en zelfbewustwording volgen.

Deze masterclasses zijn gegeven door verschillende docenten waaronder lokale en bekendere rappers en professionals. Het is gaandeweg, op verzoek van de deelnemers zelf, een veelzijdig project geworden. Ze hebben zelf kansen gecreƫerd om op verschillende vlakken hun competenties te ontwikkelen. Burgemeester Tigelaar ging langs om de ervaringen van de deelnemers te horen.

In totaal hebben er ongeveer 40 verschillende jongeren aan mee gedaan. Bestaande uit een harde kern die wekelijks aanwezig was van ongeveer 15 jongeren uit Prinsenhof.

Auteur:
Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen