Spoeddebat gemeenteraad over ongeregeldheden in Leidschendam Noord

18-05-2020
94 keer bekeken 0 reacties

Op 18 mei 2020 vindt er een spoeddebat plaats over de autobranden van de afgelopen weken en de ongeregeldheden in Leidschendam Noord. De zeven fractievoorzitters van de raad hebben gezamenlijk om dit debat gevraagd.

Deze vergadering vindt digitaal plaats en begint om 19.30 uur. De publieke tribune en perstribune zijn op deze avond gesloten.

De gemeente maakt een video-opname van de raadsvergadering: de vergadering is daarmee live te volgen op de avond zelf of terug te kijken via het internet op lv.nl/raadsvergadering. Hier vindt u ook actuele aanvangstijden, agenda’s en bijbehorende stukken. De video-opname wordt uiterlijk 10 werkdagen na de raadsvergadering ondertiteld. De vergadering is tot slot ook live te volgen via Omroep Midvliet.

Normaal gesproken is het inspreken door inwoners onderdeel van de commissievergaderingen. Aangezien dit een spoedvergadering is, kunnen inwoners aan het begin van de vergadering gebruik maken van het spreekrecht.

Het inspreken vindt plaats met inachtneming van de geldende Corona-gerelateerde veiligheidsmaatregelen. Inwoners die dat op prijs stellen, kunnen inspreken in de presidiumkamer van Huize Swaensteyn.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u contact opnemen met de griffie via griffie@lv.nl of (070) 300 8858.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen