Extra cameratoezicht in Leidschendam-Noord

31-08-2020
127 keer bekeken 0 reacties

De afgelopen tijd was het op en af onrustig in Leidschendam-Noord. De politie is druk bezig om daders van autobranden op te sporen. De gemeente heeft gezorgd voor extra cameratoezicht, als preventieve maatregel en zodat er extra toezicht is in de wijken.

Inmiddels hangen er camera’s op het President Kennedyplein, Fluitpolderplein, Prinses Annalaan, Dobbelaan/Burgemeester Velthuijsenlaan, Prins Frederiklaan en Burgmeester Sweenslaan. Er staan ook borden waarop aangegeven staat dat er sprake is van cameratoezicht. De beelden worden uitgelezen door de politie en worden gebruikt bij het intensieve politieonderzoek naar de brandstichtingen. De camera’s zijn voorlopig voor een jaar geplaatst. Naast extra camera’s is er particuliere beveiliging ingezet voor extra ogen en oren in de wijk. En er wordt gewerkt aan een integrale aanpak in de wijken, gericht op de lange termijn, in de vorm van een versterkingsprogramma voor Leidschendam-Noord. 

Ook hulp van omwonenden is nodig! Ziet u iets verdachts? Bel dan direct 1-1-2. Als u informatie of tips over autobranden heeft die het onderzoek kunnen helpen, neem dan contact op met de politie via 0900 8844. Het is ook mogelijk om dit anoniem te doen via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen