Noorderlicht Feest in Prinsenhofpark

08-12-2022 154 keer bekeken

Begin

17-12-2022 om 12:00

Einde

17-12-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Prinsenhofpark nabij het basketbalveld

Op zaterdagmiddag 17 december organiseert Prinsenhofevenementen van 12:00 tot 17:00 uur een kerstmarkt in het Prinsenhofpark in Leidschendam, rondom het basketbalveld en de Loopplank. 

De markt wordt om 12:00 uur feestelijk geopend door wethouder Bianca Bremer. Kinderen kunnen een rondje meevliegen in de zweefmolen,terwijl de ouders in de partytenten bij kunnen kletsen met de buren. Voor kerstmuziek, (gratis) koffie en thee en wat lekkers wordt gezorgd! Op de kerstmarkt worden (zelfgemaakte) kerstartikelen en seizoensgebonden spullen verkocht. 

Ook wordt er een Ethiopische koffieceremonie door Haimanot Belay gehouden. Heel bijzonder om dit te zien en mee te maken.  Op een kleine kerstmarkt kan men bijzondere en aparte kerstcadeautjes kopen, zoals kerstpoppetjes van vilt of macramé. Ook mooie sieraden van glas, kerstengeltjes, keramiek en aquarels enz. Te veel om op te noemen.

Voor deze kerstmarkt zijn nog ENKELE kramen vrij. Aan deze kramen zijn geen kosten verbonden. Stuur voor meer informatie en aanmelding een mailtje aan prinsenhofevenementen@hotmail.com.

Het is de bedoeling dat het Noorderlicht feest een groot terugkerend evenement gaat worden waar meerdere organisaties en bewoners aan meewerken. Wijkbewoners Roel Grouwstra en Ingrid Jerphanion van Prinsenhofevenementen organiseren deze gezellige kerstmarkt.  Alle bewoners van Leidschendam-Noord en omstreken zijn van harte uitngenodigd om langs te komen!

Het Noorderlicht feest wordt mogelijk gemaakt door S&W, Sterk voor Noord, Vlietwensen, Fonds 1818, Vidomes en Wooninvest. De lokale Plus Post supermarkt en Findik supermarkt leveren ook een bijdrage met pakjes drinken voor de kinderen en lekkere baklava.

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen