Burendag

02-06-2022 244 keer bekeken

Begin

24-09-2022 om 00:00

Einde

25-09-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Leidschendam-Noord

Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. In 2022 vieren we Burendag op 24 september.

Ook Sterk voor Noord omarmt Burendag en heeft extra budget beschikbaar gesteld voor bewoners om een leuke activiteit te organiseren tijdens Burendag. Er zijn 9 aanvragen binnengekomen. Benieuwd of er een activiteit bij jou in de buurt plaatsvindt? Bekijk het overzicht:

Overzicht activiteiten Burendag Leidschendam-Noord

Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Het programma Sterk voor Noord is er voor iedere bewoner van Leidschendam-Noord die iets goeds wil doen voor een ander. Daarom is het mogelijk om een aanvraag tin te dienen bij het programmabureau om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren.

 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen