Hoe ervaart u de verkeerssituatie aan de Westvlietweg?

De provincie Zuid-Holland en de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk werken samen aan een toekomstvisie voor de Vlietzone, het gebied op de grens tussen de 3 gemeenten. Onderdeel daarvan is een verkeersonderzoek. Denkt u met ons mee en vult u de vragenlijst in?

Het doel van dit onderzoek is om de huidige verkeerssituatie op en rond de Westvlietweg goed in beeld te krijgen. Hoe ervaart u het gebied als u er doorheen rijdt met de auto, op de fiets of als voetganger? Welke verbeterpunten en kansen ziet u? We horen het graag.

In de toekomstvisie wordt bepaald welke ontwikkelingen er in het gebied mogelijk zijn, bijvoorbeeld meer bedrijven, sport of groen. Als de huidige verkeerssituatie bekend is, kan worden onderzocht welke maatregelen nodig zijn om eventuele gevolgen van deze ontwikkelingen voor de verkeersdrukte op te vangen.

Alle omwonenden en andere belanghebbenden kunnen hun ervaringen en suggesties tot 22 maart 2024 delen via de website: Wijkprikker. De uitkomsten van het onderzoek worden gedeeld via deze website.

Afbeeldingen

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen