Gevaarlijke verkeerssituatie park leeuwenbergh/westvlietweg voor fietsers

04-10-2023 0 reacties

Als fietser is het niet mogelijk veilig de Westvlietweg te bereiken komende vanuit de park leeuwenberghlaan. Oversteken is onoverzichtelijk door auto’s van 2 kanten die hard rijden en fietsers die in grote getallen en snel fietsen over het fietspad.invoegen is haast onmogelijk. Bij het stoplicht oversteken is ook geen goede optie, omdat er aan beide kanten geen plek is om je als fietser op te stellen. Oversteken vanaf het fietspad richting PLL is ook haast onmogelijk ivm snelheid fietsers

De snelheid van de weggebruikers op de westvlietweg moet omlaag en er moet meer plek komen om als overstekende fietser te kunnen invoegen op het fietspad.

het moet duidelijker worden voor verkeer op de westvlietweg dat er fietsers oversteken.

inmiddels is er een ongeluk gebeurd tussen een fietser en een auto dat gelukkig goed is afgelopen, maar voor beide weggebruikers tot grote schrik heeft geleid. Dit punt moet veiliger worden.

dit in door een drempel op de westvlietweg, 30 km in te voeren en een situatie maken zoals bij de Chinese muur (fietspad vanuit Ypenburg) waar meer plek is om je op te stellen als fietser. 
Nu geven auto's vaak gas om het groen te halen Ipv snelheid te minderen bij een gevaarlijkste kruising.

Lat: 52.0605654950945
Long: 4.35408130959656

Een momentje...

0  reacties

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen