Verkeersregelaars bij de Sluisbrug inzetten bij file of calamiteit op de N14

21-09-2023 1 reacties

Verkeer wijkt uit over de Sluisbrug, omdat de N14 vol staat, door file of een ongeluk. De stoplichten bij de Sluisbrug kunnen deze toevloed, c.q. file niet verwerken. Zet bij elk probleem op de N14 verkeersregelaars in om te zorgen, dat het verkeer in ieder geval doorstroomt.

Verkeer wijkt uit over Nieuwstraat en de Sluisbrug, omdat de N14 vol staat, door file of een ongeluk.
De stoplichten bij de  Sluisbrug kunnen deze toevloed, c.q. file niet goed verwerken. De stoplichten doen het ook regelmatig niet. Daardoor geldt bij de Sluisbrug het recht van de sterkste met zeer asociaal gedrag van automobilisten tot gevolg.

Zet bij elk probleem op de N14 verkeersregelaars bij de sluisbrug in om te zorgen, dat het verkeer in ieder geval doorstroomt. 

Lat: 52.0799716
Long: 4.3980715

Een momentje...

Jong

25-09-23 om 11:01

Autoverkeer bij de sluis wordt geregeld met verkeerslichten. Verkeersregelaars zullen niks toevoegen. Ambtenaren die fulltime ipv parttime werken zou beter zijn. Die kunnen dan ook op woensdagmiddag, zaterdagochtend of dinsdagavond bijv uitvallende stoplichten regelen.

wat wel zou helpen is dat het bord BRUG OPEN op de kruising Damhoudersstraat Nieuwstraat TERUG KOMT, zoals beloofd is bij de herinrichting van de Nieuwstraat-Venestraat een paar jaar geleden. Maar wat men vergeten bleek, en de ingehuurde projectleider verder weigerde op te pakken. Dan kan men niet alleen op de rotondes een andere keus maken, maar ook de mensen rondom de sluis. 

Het zinnigst is om een brug erbij te leggen, dan de houtje touwtje  oplaptechniek als dit soort onzin in te passen. Dan houdt de gemeente zich ook aan de uitspraak van de rechter dan 5000 verkeersbewegingen per dag over de sluis de Max is. Zolang de belangen van een klein groepje met bekenden voor wethouders in Voorburg opwegen tegen files op de A4, Nieuwstraat, Damlaan etc, kun je verkeersregelaars plaatsen wat je wilt, maar verlicht het niets. Het is niet dat die regelaars de mensen een andere weg kunnen wijzen. 

als je al mensen wilt neerzetten rondom de sluis, zouden het agenten of handhavers moeten zijn, omdat de kruisingen, bochten en vlakken niet worden vrijgehouden door het (terechte) ongeduldige verkeer. Wat de leefbaarheid en veiligheid in de wijk alleen maar verslechterd. 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen