Inhaalverbod instellen

19-09-2023 0 reacties

Inhaalverbod instellen, zodat bij handhaving ook bekeurd kan worden. De file die op de Nieuwstraat staat richting de sluis, wordt voorbij gereden op de tegenligger helft en dan gaat men linksaf bij de Oude Bleijk. Of nog gevaarlijker dan rijden ze tot het stoplicht (Damhouderstraat/Nieuwstraat) en passeren dat aan de linkerzijde en rijden dan rechtdoor naar de Vlietweg rotonde. Meerdere keren geconstateerd. Een camera op beide locaties thv de oversteekplaats Oude Bleijk en thv de kruising

Inhaalverbod instellen, zodat bij handhaving ook bekeurd kan worden.
De file die op de Nieuwstraat staat richting de sluis, wordt voorbij gereden op de tegenligger helft en dan gaat men linksaf bij de Oude Bleijk. Of nog gevaarlijker dan rijden ze tot het stoplicht (Damhouderstraat/Nieuwstraat) en passeren dat aan de linkerzijde en rijden dan rechtdoor naar de Vlietweg rotonde.  Meerdere keren geconstateerd.  
Een camera op beide locaties thv de oversteekplaats bij de Oude Bleijk en thv de kruising Damhouderstraat/Nieuwstraat ook aan de andere kant van dit kruispunt, dan wordt wangedrag bestraft.

Lat: 52.0784811
Long: 4.4033037

Een momentje...

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen