Burgerparticipatie

De gemeente is op dit moment samen met inwoners bezig om te komen tot een goede manier hoe participatie ingezet kan worden in Leidschendam-Voorburg. De manier waarop verschilt per gemeente. Op deze pagina vindt u alle informatie over het onderwerp.

Uitnodiging deelname online dialoogtafels

Maandag 8, 15 en 29 maart van 18:30 tot 21:30 uur

Denkt u dat het slimmer, beter of duidelijker kan? Vertel het maar!
Plannen maken in de gemeente doen we met elkaar. Een goed initiatief vraagt om samenwerking en afstemming met inwoners, bedrijven en organisaties die er mee te maken hebben. En samenwerken is niet zomaar geregeld. We investeren hier graag in, maar hebben uw hulp daar hard bij nodig. We nodigen u graag uit om online met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp participatie aan de hand van een aantal voorbeelden van eerdere participatietrajecten.

Praat u mee?

 

 

Hoe staat het ermee

Volg hier hoe inwoners, de gemeente en haar bestuur participatie een plek geven in de samenleving.

Op dit moment werken we met elkaar toe naar de dialoogtafels, waar we met inwoners, organisatie en partners in gesprek gaan over samenwerken. Meer informatie over de dialoogtafels volgt z.s.m.
 

Nieuwsbrief Oktober 2020. Lees meer>

 

Overzicht van het proces

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"212296"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Bekijk de planning

 

 

 

 

 

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                               8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen