Energieloket

Bij het Regionaal Energieloket kunt u terecht voor al uw vragen over het verduurzamen van uw woning.

Het Regionaal Energieloket kan inwoners van Leidschendam-Voorburg gratis én objectief informeren en adviseren over schone energie. Het verduurzamen van een woning kan namelijk vragen en uitzoekwerk met zich mee brengen. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er voor u beschikbaar? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen? Het loket helpt u graag om antwoord te krijgen op dit soort vragen.

Ga naar de website Regionaal Energieloket 

Voor vragen kunt u het energieloket ook telefonisch bereiken via (088) 52 54 110 (werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur)

Installateursbedrijf gezocht!

Samen met Regionaal Energieloket organiseert de gemeente een collectieve advies- en inkoopactie voor isolatiemaatregelen. We willen woningeigenaren, via een persoonlijke uitnodiging, de mogelijkheid bieden om bij 1 installateur spouwmuur-, vloer-, bodem- of schuindakisolatie af te nemen.

Wij zijn op zoek naar een lokale of regionale installateur van isolatiemaatregelen om deze collectieve actie mee te organiseren. Bent u als installateur hierin geïnteresseerd en wilt u ons een aanbieding doen? Neem contact op met het Regionaal Energieloket via e-mail: projecten@regionaalenergieloket.nl.

Telefoon 14 070

Maandag tot en met donderdag  8:30 - 17:00 uur
Vrijdag                                        8:30 - 16:00 uur

 
Cookie-instellingen