Filmpjes: uitleg verkeersonderzoek

Marijke van Doeland May 16, 2019
1221 keer bekeken

Wat vindt u de beste oplossing voor het verbeteren van de bereikbaarheid van het Damcentrum? U kunt kiezen uit zeven combinaties van maatregelen. Elke combinatie heeft andere effecten op geluid, lucht, doorstroming en andere kosten.

Peiling
Tot maandag 27 mei kunt u via dit formulier uw voorkeur aangeven voor een van de combinaties.

Uitleg
De uitleg per combinatie staat hieronder (door op de afbeelding te klikken, wordt deze vergroot).  In deze presentatie en onderstaande filmpjes vindt u uitleg over de verschillende begrippen, zoals selectieve toegang en wachttijden, die belangrijk zijn om de resultaten goed te kunnen interpreteren.

De resultaten van deze online peiling worden eind mei op deze website gepubliceerd. Ook komen ze in de bijlage van het rapport dat burgemeester en wethouders in juni aanbieden aan de gemeenteraad. De gemeenteraad neemt uiteindelijk een besluit.

Gertjan Leeuw van Antea Group legt in 2 filmpjes de opzet van het verkeersonderzoek en de combinaties van maatregelen uit.

Peiling
Als u na de uitleg al weet welke combinatie uw voorkeur heeft of welke combinatie u juist het minst aantrekkelijk vindt, dan kunt u ons dat via dit formulier laten weten.  

Images

Uitleg over de opzet van het onderzoek

Uitleg van de 7 combinaties van maatregelen waar u uw mening over kunt geven.

Cookie settings